Emté zegelactie

De zegelactie van Emté is weer van start gegaan.

Wij vragen u zegels te sparen voor een gratis boodschappenpakket, niet voor u zelf, maar voor mensen die zo’n pakket goed kunnen gebruiken. In alle drie vierplekken staat een doos waarin u uw zegels kwijt kunt. De diaconie zorgt ervoor dat de bij elkaar gespaarde pakketten goed terecht komen.

In Middelburg zijn de Emté winkels te vinden in de Johan v.Reigersbergstraat 11(Magistraatwijk) en Vrijlandstraat 51(Dauwendaele)

We hopen weer veel zegels te sparen om in januari 2018 veel mensen blij te maken met een boodschappenpakket. Omdat die pakketten door heel Middelburg worden bezorgd, hopen we dat u ook meedoet met deze actie. U kunt ook zegels in de bus doen bij Andrea van der Vegt, Herengracht 88 en bij Netty Koops, Hans Lipperheystraat 45.

Alvast hartelijk dank! Andrea en Netty