Stamppottenbuffet – zaterdag 20 januari

Wij organiseren op 20 januari voor de hele gemeente een stamppottenbuffet in het Hofje.

Hiervoor hebben we niet alleen gasten nodig, maar ook mensen die een stamppot willen maken. We rekenen toch zeker op 5 verschillende stamppotten. Inmiddels hebben de eerste ‘stamppottenmakers’ zich gemeld. We hebben er nog meer nodig, maar we durven het aan om u uit te nodigen stamppot te komen eten.

 

Wilt u een stamppot maken, dan kunt u zich aanmelden via diaconie.nkg@pgmiddelburg.nl of tel. 436609. Wilt u erbij vermelden wat de stamppot van uw 1e, 2e misschien 3e keus is. Dit om te voorkomen dat we vijf keer stamppot boerenkool geserveerd krijgen. U kunt gemaakte kosten declareren. Wilt u stamppot eten, dan kunt u zich via het hierboven genoemde e-mail adres of telefoonnummer aanmelden. We hebben helaas niet voldoende ruimte voor de hele gemeente, dus meldt u zich snel aan. Wie het eerst komt….

We hopen op een gezellige avond waarop we niet alleen samen eten, maar ook nader kennis maken met elkaar. Annelies Bijleveld, Dick vd Kolk, Edward Constandse, Francien Boone, Jan Nauta, Johan de Koning, Johan Katsman, Marieken Mekking