Gezamenlijke lunch op 21 januari..

We nodigen u/jou van harte uit om zondag d.d. 21 januari gezellig te komen lunchen in Het Hofje. Iedereen die zin en tijd heeft om aan tafel aan te schuiven is van harte welkom! De lunch begint om 12.00 uur. Na de kerkdienst is er dus tijd om rustig koffie te drinken. Vanaf ongeveer 11.30 uur staat de deur van het Hofje open! We zorgen voor soep/belegde broodjes/koffie en of thee. Rond 13.30 uur wordt de maaltijd afgesloten. We vragen van een ieder een kleine vrijwillige bijdrage. Er zal hiervoor een spaarpotje staan.

Aanmelden kan bij:
Hennie Kant kantwa@zeelandnet.nl
Truus Slabber: 0118-634850
Annelies Bijleveld: annelies@bijleveld-mannenmode.nl : 06-10362221

Telefonisch aanmelden alleen tussen 18.30 -19.30 uur tot uiterlijk 19 januari!
We hopen op een geslaagde lunch! Welkom! Namens de lunchgroep Annelies Bijleveld.
N.B. heeft u vervoer terug nodig (na de lunch) dan vragen wij u dit zelf te regelen!

Klik op de link voor de flyer met alle informatie: Uitnodiging lunch Hofje 21 jan 2017