Koffie&Co – wordt vervolgd

Vanuit de werkgroep Vorming en Toerusting is eind vorig jaar een nieuwe activiteit opgestart: KOFFIE&CO.
We hebben dit project gestart vanuit de gedachte dat het belangrijk is om elkaar in de gemeente (beter) te leren kennen. Zoals de naam al zegt: niks ingewikkelds, gewoon gezellig samen koffiedrinken!!

We hebben als tweede datum 28 januari 2018 gekozen. In de weken voorafgaand aan 28 januari zullen er in alle drie de kerken intekenlijsten liggen. Als u mee wilt doen (wat we natuurlijk van harte hopen) kunt u intekenen.
Er is één lijst voor mensen die graag bij iemand koffie willen gaan drinken. En er is één lijst voor mensen die graag mensen wil ontvangen op de koffie. In alle kerken is er een ‘koppel-team’ samengesteld die de gemeenteleden van de twee lijsten aan elkaar gaat koppelen. U hoort in de week vóór 28 januari waar u verwacht wordt; of wie u kunt verwachten.
Hartstikke leuk toch? Er zullen vast heel verrassende gesprekken ontstaan; en de mede-gemeenteleden die u altijd in de kerk ziet, maar waar u altijd ‘alleen maar’ ’goedemorgen’ tegen zegt blijken misschien wel hele leuke gesprekspartners!!
We wensen u een gezellige koffietijd. En laat ons weten wat u er van vindt?

Namens de werkgroep V&T, Caroline de Visser-Bolier.