KOFFIE&CO – 25 maart

Vanuit de werkgroep V&T is een activiteit opgestart: KOFFIE&CO. We hebben dit project gestart vanuit de gedachte dat het belangrijk is om elkaar in de gemeente (beter) te leren kennen. Zoals de naam al zegt: niks ingewikkelds, gewoon gezellig samen koffiedrinken!!

We hebben als derde datum 25 maart 2018 gekozen. In de weken voorafgaand aan 25 maart zullen er in de Nieuwe Kerk intekenlijsten liggen. Als u mee wilt doen (wat we natuurlijk van harte hopen) kunt u intekenen.

 

Er is één lijst voor mensen die graag bij iemand koffie willen gaan drinken.  En er is één lijst voor mensen die graag mensen wil ontvangen op de koffie.  In de kerk is er een ‘koppel-team’ samengesteld die de gemeenteleden van de twee lijsten aan elkaar gaat koppelen. U hoort in de week vóór 25 maart waar u verwacht wordt; of wie u kunt verwachten.

Hartstikke leuk toch? Er zullen vast heel verrassende gesprekken ontstaan; en de mede-gemeenteleden die u altijd in de kerk ziet, maar waar u altijd ‘alleen maar’ ’goedemorgen’ tegen zegt blijken misschien wel hele leuke gesprekspartners!!

We wensen u een gezellige koffietijd. En laat ons weten wat u er van vindt?

Namens de werkgroep V&T, Caroline de Visser-Bolier.