Kamperen met de Nieuwe Kerkgemeente 25-27 mei

Kampeerders uit de Nieuwe Kerkgemeente opgelet!

In het weekend van 25, 26 en 27 mei willen we een kampeerweekend voor jullie organiseren. Dit weekend is bedoeld voor iedereen die van kamperen houdt, van welke leeftijd dan ook. Een weekend waarin ontspanning, ontmoeting, sport en spel centraal staan. Jullie zijn welkom, met eigen kampeermiddel, ergens op een camping op Walcheren.

Welke camping het gaat worden hangt af van het aantal kampeerders dat met ons mee wil, maar we doen ons best om een mooie locatie te vinden! We hebben een leuk programma in petto, met in ieder geval een barbecue op zaterdagavond en een kampkerkdienst op zondagmorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gedeelte van het programma mee te maken zonder overnachting. We vinden het wel fijn om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus ook in dit geval graag aanmelden met uw voorkeur! Een indicatie van de kosten van dit kampeerweekend inclusief overnachtingen, activiteiten en barbecue: 50 euro voor een volwassene en 25 euro voor een kind in de basisschool leeftijd. Enthousiast geworden? Meld je dan voor 18 maart aan met naam, adres en telefoonnummer via email: kamperenpkn@gmail.com. Wij hopen op een fijn weekend!

De kampeercommissie: Jacomijn Davidse, Ineke Flipse, Jasper Wattel, Arthur Willeboordse en Marjolein Schouls.