Afsluiting jaarthema “Stad” op 1 juli

Zondag 1 juli as nemen we gezamenlijk afscheid van het jaarthema “Stad”. In de diensten kunt u, waar de predikant dat passend vond, voor de laatste keer gedachten bij het thema horen.

In de Hoeksteen is er die zondag iets bijzonders aan de hand. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen meespelen in de dienst op Djembe trommels. Zaterdag 30 juni wordt daar, onder leiding van instructeurs, voor geoefend. Iedereen uit de Nieuwe Kerk Gemeente kan zich inschrijven, dat is noodzakelijk, er zijn een beperkt aantal plaatsen. Kijk op de posters in de kerk of neem een flyer mee!

Op deze zondag sluiten we ook het activiteiten seizoen van de Nieuwe kerk gemeente af. Na de dienst op 1 juli bent u van harte welkom in het Hofje, we drinken dan gezamenlijk koffie er is taart en er is alle gelegenheid om bij te praten over uw zomerse plannen.