Lange Jan Project – 26 juli

Aartsbisschop Oscar Romero staat centraal in het Meditatief moment op 26 juli. Hans ter Welle zal over hem spreken. Afwisselend is er gitaarmuziek door Jim Denton. Om 13.00 uur in de Koorkerk, ingang via de Wandelkerk.

Om 13.30 start de Rondleiding langs kerken en synagoge. Met een enthousiaste kerkenpad-gids kom je in anderhalf uur meer te weten over de Abdijkerken, Gasthuiskerk, Doopsgezinde kerk, de Petrus en Paulus en de synagoge. Verzamelen bij de informatiebalie in de Abdijkerken. Meewandelen kost € 4,00 en aanmelden vooraf is niet nodig. In het Miniconcert om 15.00 uur spelen Jeanine Melis op viool en Mark Christiaanse op het orgel. Ze spelen werken en bewerkingen van Saint-Saëns, Mendelssohn, Bach en Granados. Koorkerk, via Wandelkerk. Programma zie: www.langejanproject.wordpress.com.