Lange Jan project 2 augustus

In het meditatief moment op donderdag 2 augustus spreekt Alice Gideonse over “De kleine prins”. Ze neemt als leidraad het boekje van Jean-Jacques Suurmond “Op reis met de kleine prins”. Afwisselend is er orgelmuziek door Rein van der Kluit. Om 13.00 uur in de Koorkerk.

Om 13.30 start de Rondleiding langs kerken en synagoge. In anderhalf uur kom je meer te weten over de Abdijkerken, Gasthuiskerk, Doopsgezinde kerk, de Petrus en Paulus en de synagoge. Verzamelen bij de informatiebalie in de Abdijkerken. Meewandelen kost € 4,00 en aanmelden vooraf is niet nodig.

In het Miniconcert om 15.00 uur spelen Hester van de Maas op orgel en dwarsfluit en Evelien de Kok op piano en viool. Koorkerk, via Wandelkerk.