Actiedag voor het interieurfonds 20 oktober

In oktober start de actie om geld in te zamelen voor het interieurfonds. Op 20 oktober zijn er diverse activiteiten in de Nieuwe Kerk zoals een rommelmarkt, een kinderrommelmarkt en een veiling.

U kunt ook bijdragen door het sponsoren of kopen van diverse artikelen. Mee informatie is te vinden op de speciale pagina van het interieurfonds, te bereiken via deze link.
Via Interieurfonds_oktober 2018 kunt u een bestel- en/of deelnameformulier opvragen.  Wij hopen dat u er gebruik van maakt en het inlevert in de doos van het interieurfonds achter in de kerk.

Rommelmarkt
Op zaterdag 20 oktober houden we in de Nieuwe kerk een rommelmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur Helpt u mee? Wij willen graag uw spullen verkopen. U kunt ze brengen naar de Nieuwe Kerk op vrijdag 19 oktober tussen 17.00 uur en 20.00 uur of op zaterdagmorgen 20 oktober tussen 8.00 uur en 09.30 uur (geen witgoed of bankstellen).
Heeft u geen vervoer bel dan tijdig naar 0118-611940 of meel naar sfgideonse@zeelandnet.nl –

Rommelmarkt voor kinderen
Op zaterdag 20 oktober is de hele kerk leeg. We nodigen daarom de kinderen uit om op een kleedje je spullen die je kwijt wil te komen verkopen. De opbrengst mag je houden. Neem wel je vader of moeder mee.

Veiling
De bedoeling is om tijdens de rommelmarkt om 15.00 uur een veiling te houden. Heeft u “kostbaarheden” kunst, antiek, handwerk e.d., die wij mogen veilen? Bel dan naar 0118-611940 of mail naar sfgideonse@zeelandnet.nl