Bijzondere dienst op 21 oktober in de Nieuwe Kerk

Op zondag 21 oktober is er een speciale dienst in de Nieuwe Kerk. We hebben dan namelijk geen stoelen. Die worden op 19 oktober uit de kerk weggehaald. Op 20 oktober houden we in een lege kerk de rommelmarkt tbv het Interieurfonds. De nieuwe stoelen arriveren op 24 oktober. Dus hebben we op de 21e alleen een honderd paar zwarte stoelen, die we willen houden ivm optreden van koren.

Jacobine Scholte de Jong is de voorganger in die dienst. Na de gebruikelijke start, splitsen we op in drie groepen.

Een kindergroep met ouders krijgt in het Hofje een voorstelling van poppenspeler Sjaak Verhelst te zien.
Een tweede groep start een gesprek nav schriftlezingen en uitleg.
Groep drie geniet staand (of deels zittend) van een muzikale voorstelling door organist Margreeth de Jong. Gezamenlijk sluiten we de dienst weer af.

Thema wordt: huis van God is een schat voor de gemeente. Het wordt bijzonder: maak het mee!