Diaconie – Kerstpakkettenactie 2018

Zoals ieder jaar houden we in de Adventstijd een Kerstpakkettenactie. Als diaconie willen we zorg dragen voor mensen in onze omgeving die een extraatje goed kunnen gebruiken. Wij hopen dat u weer enthousiast meedoet en op zondag 9 en 16 december op alle vierplekken voor de inhoud van de kerstdozen zorgt.

Voor goed gevulde pakketten hebben we veel artikelen nodig!

Vóór de dienst kunt u iets uit uw eigen kerstpakket of gewoon in de winkel gekochte producten inleveren. U kunt denken aan koffie, thee, koekjes, chocola, kaarsen, servetten, soepen, sappen en nog veel meer….

Er staat in de hal ook een spaarpotje waar u een gift in kunt doen, dan kopen wij daar producten voor.
In de Nieuwe Kerk en de Hofpleinkerk is nog behoefte aan (lege) kerstdozen.

Als u nog een adres heeft waar een pakket nodig en welkom is kunt u mailen naar diaconie.nkg@pgmiddelburg.nl of bellen met Andrea van der Vegt 0118-629711.

Namens de taakgroep diaconie, Andrea van der Vegt, Francien Boone en Henny Donk