Diaconie – Kerstpakketten actie 2018

Geslaagde kerstpakketten actie van de diaconie

De kerstpakkettenactie 2018, georganiseerd door de diaconie was zeer geslaagd..
Het was hartverwarmend om te zien hoe deze actie door de gemeenteleden gedragen wordt. Er zijn veel artikelen ingeleverd en er is ook geld gegeven om de dozen goed te kunnen vullen. In totaal hebben we zo’n 50 pakketten kunnen samenstellen. In de afgelopen week zijn ze weggebracht en in dankbaarheid ontvangen. Wat is het fijn om mensen met een mooi pakket te kunnen verrassen.

 

 

Kerstpakketten Torentijd

Voor de mensen die deze dagen in de gevangenis in Torentijd verblijven zijn, evenals vorig jaar, weer Kerstpakketten verzorgd. Deze zijn allemaal uitgedeeld in de week voor kerstmis. Ook bij het arrestantencomplex is een grote doos bezorgd.