Veertig dagen kalender 2019

Op 24 februari en op 2 maart wordt bij de diensten in de Nieuwe Kerk, de Hoeksteen en de Hofpleinkerk de Veertigdagen kalender 2019 uitgedeeld.
Voor mensen die geen diensten kunnen bezoeken zijn er ook kalenders, deze worden via de taakgroep pastoraat in de komende weken uitgedeeld of bezorgd. Als u er een wilt maar er geen ontving mailt u dit dan aan vormingentoerustingmiddelburg@gmail.com . We bezorgen er een bij u thuis.

Deze kalender heeft als thema “overwegen”. Dat is ook het jaarthema van de Nieuwe Kerkgemeente. Het thema is zichtbaar op de voorpagina maar ook verweven in de weken in deze veertig dagen tijd. Bij deze kalender ontvangt u ook een spaardoosje. In dit doosje kunt u in de komende weken sparen voor het daarop vermelde doel. In de Paasochtend dienst kunnen de doosjes voor de dienst worden ingeleverd.
De kalender is voor u geheel gratis! Het maken kostte echter wel geld; als u ons wilt steunen kunt u een bijdrage geven in het daarvoor bestemde busje dat bij de ingang van elke vierplek te vinden is.

Namens de samenstellers,

Wydo vd Lee