Expositie – Synagoge – Wandelkerk – Gallerie De Ossenberg

Traditiegetrouw is de 2e expositie verdeeld over drie locaties: de Synagoge, de Wandelkerk en galerie De Ossenberg. De expositie bevat schilderijen en beelden van Axel Veenendaal. In de Synagoge is zijn werk “Project Ramon” (de granaatappelserie) en de “Chai-serie” (Leven) te zien. In galerie De Ossenberg divers Joods gerelateerd werk. Voor de Wandelkerk heeft hij speciaal verschillende series “Beach Houses” ontwikkeld.

Openingstijden expositie Wandelkerk: op werkdagen van 10.30-17.00 uur; op za. en zo. van 13.30 tot 17.00 uur.

Openingstijden expositie Synagoge: maand juni donderdag van 12.00-16.00 uur. In de maand juli ook op de wo.middagen.

Openingstijden expositie De Ossenberg: donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.