Lange Jan Project 8 augustus – Meditatief moment en miniconcert

In het meditatief moment om 13.00 zal Bram de Muijnck in de Koorkerk (ingang poortje Abdijplein) spreken over gestolde herinneringen. Monumenten roepen herinneringen op aan mensen en gebeurtenissen.
Bij een monument kun je stilstaan om je gevoelens en je gedachten te bepalen.

Muzikale omlijsting door Bert Geleijnse op het orgel.

Om 14.00 is de opening van de 3e expositie van dit seizoen. Onze voorzitter, Bram de Muijnck, zal een inleiding houden in de Wandelkerk. Lilian Willemse (Tilburg) exposeert hedendaagse religieuze kunst. Zij koos voor de titel “Mijn God”. U wordt van harte uitgenodigd bij deze opening aanwezig te zijn.

Openingstijden expositie Wandelkerk: op werkdagen van 10.30-17.00 uur; op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur.

Om 15.00 geeft André Poortvliet een miniconcert op het orgel van de Koorkerk. Hij speelt ‘Uit Bachs bibliotheek’, muziek van Frescobaldi, Buxtehude en J.S. Bach.

Voor het volledige programma zie: www.langejanproject.wordpress.com