Kerstmusical “Geen stille nacht”- Wie doet er mee..

Op zaterdagmiddag 21 december willen we vanaf 12.00 uur een Kerstmusical uitvoeren in combinatie met de levende kerststal. Het is een kleine musical die we een aantal keren achter elkaar willen uitvoeren. Er is al een verteller en er is ook al een band. Nu zijn we nog op zoek naar Jozef en Maria, naar herders en engelen voor het engelenkoortje (ik denk bij engelen aan kinderen) en naar wijzen uit het oosten.
Al deze spelers moeten wel aardig kunnen zingen, want het is tenslotte een ‘musical’. De hoofdrol is voor de herbergier.
In deze rol hoef je niet persé te kunnen zingen, maar dan wordt er wel wat meer van je toneelspel verwacht. Verder zijn er nog een paar gasten nodig die in de herberg verblijven.

Kortom: super leuk om mee te doen, toch? Heb ik je enthousiast gemaakt, geef je dan bij me op en stuur me een mailtje: schouls12@zeelandnet.nl.
Vanaf 1 november gaan we repeteren op vrijdagavond vanaf 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur.

Ik hou mijn mailbox in de gaten en ben benieuwd wie reageert.

Hartelijke groet, Peter Schouls