Kerstvieringen in de Nieuwe Kerkgemeente

U/jij bent van harte uitgenodigd om met elkaar het wonder van kerstfeest te vieren.

24 december 19.00 Ds. Paulien Couvée  Kinderkerstnachtdienst  in de Nieuwe Kerk

24 december  22.30 Ds. Jacobine Scholte de Jong Kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk

25 december 09.00 Ds. Paulien Couvée Kerstmorgendienst in de Nieuwe Kerk

25 december 10.30 Ds. Johan Beijer Kerstmorgendienst  In de Nieuwe Kerk

In beide diensten is Margreeth de Jong organist en speelt Harm Haverkamp harp en Ronald Joosse trompet. Ook is er in allebei de diensten kindernevendienst en crèche. In ’t Hofje is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en koffie/thee te drinken vanaf 09.45 uur tot ongeveer 10.45 uur. Zowel degenen die de eerste dienst bezoeken als degenen die de twee dienst bezoeken, kunnen daar gebruikt van maken, respectievelijk na en voor de dienst die zij mee willen maken.

Op 1e kerstdag is er om 10.30u een meevierdienst in het Hofje. Voor  iedereen die de dienst in een rustige omgeving wilt meevieren. Via de beamer kunt u de dienst in de Nieuwe kerk meebeleven.

Vieringen in Hof Mondriaan en in Buitenrust

23 december  14:30 Hof Mondriaan,  een kerstviering samen met Zorgstroom

24 december  14:30 Buitenrust,  een kerstviering samen met Zorgstroom.

24 december  15.15 Willibrord een oeucumenische viering waarin voorgaan Ds. J.Buller en Pastor Ria Mangnus.