‘Met het mes op tafel’ – over messengeweld onder jongeren- UITGESTELD

Het Lange Tafel Gesprek wat gepland stond voor 28 maart gaat niet door. Naar een nieuwe datum wordt nog gezocht.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Op zaterdag 28 maart organiseert het Stadspastoraat van de Nieuwe Kerkgemeente Middelburg een Lange Tafel Gesprek over het toenemend messengeweld onder jongeren. Het is een actueel thema, dat ver buiten de grenzen van de kerk reikt. Dit gesprek is van 10.00 tot 15.00 uur in het Hofje onder de Toren, naast de Nieuwe Kerk. Diverse professionals komen aan het woord (zie flyer). In de pauze zullen we – samen met Politie Zeeland – een inzameling van messen houden. Indien er veel messen worden ingeleverd vragen we een kunstenaar om de messen om te smelten tot een kunstwerk.

Deelname is gratis, in verband met de lunch graag vooraf aanmelden via stadspastoraat@pgmiddelburg.nl.