Minecraft: de PaasChallenge

Heb je het al gezien? De Minecraft PaasChallenge!

Stel je voor… Je loopt rond in het Jeruzalem uit de tijd van Jezus: De tempel, paleizen van Herodes en Pilatus, de hof van Getsemané, de bovenzaal en Golgota. In die wereld los je 10 puzzels op die allemaal te maken hebben met een bijbelverhaal uit de laatste dagen van Jezus in Jeruzalem.

Er zitten nog extra opdrachten in het spel zelf. Aan het einde moet een belangrijke keuze gemaakt worden!!

Je kunt het spel spelen als je Minecraft hebt (of koopt). Het is getest voor PC en MAC desktopversie (java edition). Meer info: https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/…/paaschallenge…/

De PaasChallenge Minecraft Edition is een spel om kinderen en jongeren kennis te laten maken met de wereld van het paasverhaal. Het spel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren die graag spellen in Minecraft spelen. Of voor hen die dat graag eens willen ontdekken!