Stadspastoraat – Nieuwe ‘Grond’ – Leesgroep – Lezing Renée van Riessen

De nieuwe GROND is uit.

Een nummer over verandering. Alles lijkt om de beperkingen die de pandemie met zich meeneemt te draaien. Alles lijkt anders te zijn. Dat is maar moeilijk te accepteren. Maar veranderingen zijn er eigenlijk altijd en het blijft onveranderd moeilijk om daar vrede mee te hebben. Daarover gaat deze GROND. Het blad is voor 4 euro te koop bij de balie in de Wandelkerk, via de webwinkel en bij boekhandel De Drukkerij. Ook kunt bestellen via taakgroep.stadspastoraat@nieuwekerkgemeente.nl
Het blad wordt dan bij u thuis bezorgd.

 

Lezing en leesgroep: Heeft de ziel een huis?
Op 25 maart 2021 komt Renée van Riessen een lezing houden over de vraag of de ziel een huis heeft. Mevrouw
Van Riessen is filosoof en schreef een artikel in GROND 7 over de veranderingen die we allemaal doormaken in de
corona crisis. Haar nieuwste boek ‘Van zichzelf bevrijd’ is de moeite van het lezen waard. Daarom start het Stadspastoraat een leesgroepje (max 8 deelnemers). De leesgroep komt bijeen op 8 december, 5 januari, 19 januari
en 9 februari. Aanvang 19.30 u. Op 25 maart praten we dan met haar over wat we ontdekt hebben.

Aanmelden: taakgroep.stadspastoraat@nieuwekerkgemeente.nl

Meer informatie op deze pagina.