Fotowedstrijd ‘Ziel van de stad’

Heeft u al een foto ingestuurd ?

Het jaarthema voor het kerkelijk seizoen 2020-2021 is ‘Huis voor de Ziel’. De taakgroep Vorming en Toerusting organiseert een fotowedstrijd rond dit thema.

Maak een foto met daarop wat volgens jou de ziel van de stad Middelburg is.

De Nieuwe Kerk Gemeente in Middelburg is op zoek naar de foto waarop jij heb vastgelegd wat volgens jou de ziel van Middelburg is. Zonder dat gebouw, die plaats, dat symbool zou Middelburg niet meer de stad zijn die het nu is.
Je mag er ook een uitleg bij doen.

Iedereen kan meedoen. De foto moet, minimaal 1 mb groot zijn, in .raw of .jpg formaat zijn.

Stuur de foto uiterlijk 31 oktober 2020 naar zielvanmiddelburg@nieuwekerkgemeente.nl

De foto’s worden geprint en alle bezoekers van de Nieuwe kerk kunnen stemmen op die foto die volgens hen de ziel van de stad het beste weergeeft. Zo ontstaat een top 10 van meest aansprekende foto’s.

Een deskundige jury met deelname van vakfotografen,  kiest vervolgens de meest aansprekende foto.

De top 10 blijft een seizoen lang hangen in de Nieuwe kerk waar ze onderdeel worden van het jaarthema van de Nieuwe Kerk Gemeente: ‘Huis voor de ziel’.