Fotowedstrijd: stemmen kan nu!

Door de taakgroep Vorming & Toerusting is in het kader van het jaarthema ‘Huis voor de ziel’ een fotowedstrijd georganiseerd met als thema ‘De ziel van Middelburg’. Via de weekbrief, het kerkblad en de website gelovenindedelta.nl van de classis werd iedereen opgeroepen om een foto in te sturen wat volgens haar/hem ‘de ziel van onze stad’ uitbeeldt.

Meer info en het stemformulier vindt u op deze pagina. In het fotoalbum en in het Nieuwe Kerkblad van januari/februari zijn de foto’s in groot formaat te zien.

Wat is volgens u de mooiste foto? Stemmen kan tot 14 februari. Voor de einduitslag zullen de resultaten van de vakjury en de publieksjury beiden voor 50% meetellen. De uitslag zal via de website en het Nieuwe Kerkblad van maart/april worden bekendgemaakt.