Geloofsgesprek voor jongeren

Van een aantal jongeren heb ik de vraag gekregen om samen na te denken over het doen van belijdenis. Anderen zoeken het gesprek over het christelijk geloof samen met andere jongeren. In deze tijd is het een uitdaging om zoiets op een goede manier in te vullen en te organiseren.

In januari hebben we een begin gemaakt.

We gaan met elkaar ‘Waar is God in de crisis’ lezen van Reinier Sonneveld. Sonneveld schrijft midden in alle actualiteit hoe gelovigen vroeger reageerden op een crisis in hun leven of in de wereld. Dat doet hij n.a.v. de zeven kruiswoorden van Jezus. Een diepzinnig boekje als uitgangspunt van ons gesprek.

Onze volgende digitale ontmoeting meestal op een vrijdag om 20.00 uur.

Ook geïnteresseerd?

Ds. Paulien Couvée.

paulien.couvee@nieuwekerkgemeente.nl