Online Palmpasen-optocht

Ook dit jaar is er in de Nieuwe Kerkgemeente jaar een online Palmpasen-optocht. Wat was het mooi om vorig jaar alle blije gezichten te zien langskomen. Zouden het er nog meer kunnen worden?

Wie kan er meedoen?
Iedereen, dus jong en oud! We nodigen mensen van alle leeftijden uit om mee te doen!

• Hoe kun je meedoen?
  • Maak thuis een Palmpasen-stok.
  • Maak een foto van de Palmpasen-stok
  • Het is leuk als je ook zelf op de foto staat maar dat hoeft niet.
  • Mail de foto voor zaterdag 27 maart, 15.00 uur uur naar palmpasen@nieuwekerkgemeente.nl

En dan?
Na de uitzending op zondagmorgen 28 maart komen alle foto’s voorbij in beeld, in een mooie optocht. De optocht zal ook te zien zijn op de website en op Facebook. Zo willen we ook dit jaar in verbondenheid met elkaar Palmpasen vieren.

Hulp nodig?
Info en uitleg over het maken van een Palmpasen-stok vind je in deze pdf.

Let op: In de bijlage bij de weekbrief van 14 maart stond helaas een verkeerde datum vermeld. Insturen kan tot 27 maart!