Verbintenisdienst Ds. Chris Kors – 21 mei

Zondag 21 mei, Pinksterzondag zal ds. Chris Kors bevestigd worden als predikant van de Nieuwe Kerkgemeente. In deze dienst die om 11:00 uur begint zullen ds. Chris Kors en ds. Paulien Couvée voorgaan. In verband met de Covid richtlijnen kan een beperkt aantal mensen de dienst in de Nieuwe Kerk bijwonen. U kunt de dienst uiteraard direct of op een later tijdstip volgen via kerkdienstgemist.nl. Meer informatie over het bekijken en beluisteren van de diensten vindt u via deze link.

Bericht van ds.Chris Kors zoals opgenomen in de weekbrief.

Beste mensen,
Het is zover: ik kan aan de slag in de Nieuwe Kerkgemeente! Een beetje improviseren wordt dat nog wel de komende tijd. We zijn immers nog niet verhuisd. Gelukkig is er tot eind juni wel voor een prima onderkomen voor mij gezorgd en ook aan een tijdelijke woonvoorziening voor ons als gezin wordt gewerkt. Maar wij hopen natuurlijk dat wij onze huizenjacht binnenkort succesvol kunnen afronden. Dat geeft ook rust.

Tot 26 juni ben ik in ieder geval veel in Middelburg. Voorbereidingen voor zondagse vieringen doe ik nog even in Doesburg. Van 26 juni t/m 18 juli hebben we onze zomervakantie. Eind oktober (18 t/m 31) hebben we ook nog twee weken vakantie gepland staan.
De zaterdag is voor mij een vrije dag. Vrije dagdelen doordeweeks moet ik nog even naar kijken. Dat hangt bijvoorbeeld ook af van wat mijn basketbalavondje wordt. Als vrije dag houd ik de zaterdag aan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op nummer 06-28206798. Tijden waarop ik doordeweeks doorgaans goed bereikbaar ben: `s morgens tussen 9.00-9.30 uur of eind van de middag tussen 17.00-17.30 uur. In dringende gevallen mag u uiteraard ook buiten deze tijden om mij bellen. Een andere prima mogelijkheid om mij te bereiken is via de mail: chris.kors@nieuwekerkgemeente.nl.

Op mijn vrije dagen (de zaterdag en in mijn vakantieweken) probeer ik de telefoon en mail overigens even te laten voor wat die zijn. Zodra meer bekend is over waar wij komen te wonen informeer ik u daar uiteraard over.

Vrede en alle goeds,
ds.Chris Kors

Op de foto: Jan Borst (voorzitter kerkenraad) overhandigt de beroepingsbrief aan ds. Chris Kors.