‘Dichter van leegte, in dagen vol van gemis’ – 10 september

Op vrijdagavond 10 september vindt in de Wandelkerk de presentatie plaats van het boek ‘Dichter van leegte, in dagen vol van gemis’. Egbert Rietveld is de schrijver van dit even indringende als ontroerende en hoopgevende boek. In zijn boek heeft hij gedichten, teksten, soms ook flarden gedachten bijeengebracht die hij heeft geschreven met het oog op de weg die zijn vrouw Tiny is gegaan vanaf het moment dat zij wist dat zij alzheimer had. De wijze waarop Rietveld woorden geeft aan pijn, verdriet, worsteling, leegte, gemis schept ruimte om in thuis te komen met eigen herinneringen, maar biedt vooral ook troost en helende kracht. In een openhartig vraaggesprek met Rietveld neemt Chris Kors u mee in ‘Dichter van leegte.’ Het programma wordt muzikaal omlijst door kleinkunstenaar Adri Oosterling uit Groede.

Inloop met koffie vanaf 19.00 uur.

 

Aanvang programma: 19.30 uur. Om 20.30 uur, staan een hapje en een drankje voor u klaar, is er ook gelegenheid voor ontmoeting met de auteur en is het mogelijk om de bundel te kopen.

Van harte welkom!