Moment van reflectie – 5 september

Op zondag 5 september organiseerde het Stadspastoraat samen met de gemeente Middelburg en de Raad van Kerken een moment van bezinning rond de afgelopen COVID periode. Na afloop van de bijeenkomst werd in het Molenwaterpark een gedenkplek onthuld waar mensen een bloemetje of steentje neer kunnen leggen.

Johan de Koning van het stadspastoraat van de Nieuwe Kerk: “Het is belangrijk dat je een fysieke plek hebt waar je naartoe kunt om terug te denken aan de pandemie, die anderhalf jaar ons leven bepaald heeft”.

Omroep Zeeland besteedde aandacht aan de bijeenkomst en de onthulling van de gedenkplek, te bekijken via deze link.

De bijeenkomst in de Nieuwe Kerk is nog terug te zien bij ‘Kerkdienst Gemist’ via deze link.