Oogstdienst 7 november

Zondag 7 november 2021 is het Oogstdienst. Vorig jaar hebben we kaarten rondgebracht maar dit jaar willen we weer fruittasjes brengen bij mensen die door de gemeenteleden zijn aangedragen. Op zondag 17, 24 en 31 oktober worden er voor en na de dienst kaartjes uitgedeeld waarop een aantal stuks fruit vermeld staat. Wij willen u vragen één of meerdere kaartjes mee te nemen en het daarop vermelde fruit te kopen. Ook is het mogelijk een financiële bijdrage te doen in de daarvoor aanwezige collectebus indien u geen fruit kunt bezorgen.

Op zaterdag 6 november kunt u uw fruit van 09.30 uur tot 10.30 uur afgeven in Nieuwe Kerk of bij onze vrijwilliger die met een grijze auto op het parkeerterrein van winkelcentrum Dauwendaele, aan de kant van de Hoeksteen staat. Op de zondagen dat de kaartjes worden uitgedeeld is er ook de mogelijkheid u aan te melden als vrijwilliger voor het vullen van de fruittasjes op zaterdag 6 november. Deze tasjes zullen in de Nieuwe Kerk worden gereedgemaakt en opgesteld. Na afloop van de oogstdienst op zondag 7 november moeten de fruittasjes worden weggebracht. We doen dan ook een dringend beroep op alle gemeenteleden die daartoe in staat zijn om na de dienst één of meerdere fruittasjes mee te nemen en die bij een gemeentelid te bezorgen. Wij hopen dat de oogstdienst 2021 een groot succes wordt.