Lange Jan Project – 21 oktober

Miniconcert: 15:00 – 15:30, toegang vrij, collecte bij de uitgang. Inschrijven vanaf 14.30.

In het miniconcert (Koorkerk 15.00-15.30) zingt en speelt het duo “La Caresse” liederen van Anna Cramer (1873-1938). Anna Cramer kon zich in haar tijd meten met grote liedcomponisten als Strauss, Mahler, Wolf en Debussy. Het duo “La Caresse” bestaat uit Caroline Scheers (mezzo sopraan) en Esther Groot (piano).

 

Tot 28 oktober is de koffiehoek geopend, dit is ook de laatste keer dat er dit seizoen een miniconcert zal plaatsvinden. Er is koffie, thee en fris te koop voor een klein bedrag. De dames en heren van de koffiecorner helpen u graag. Er staan stoelen en tafeltjes

 

Informatie over het programma via de site: https://langejanproject.wordpress.com/miniconcerten-2/

Ingang voor alle activiteiten via poortje links van de Lange Jan.