Kerstnachtviering Nieuwe Kerkgemeente Middelburg-‘Geef licht!’

Hoe mooi had het geweest om dit jaar weer iedereen uit te kunnen nodigen voor de Kerstnachtviering in de Nieuwe Kerk. Helaas moeten we hiervoor opnieuw een jaartje geduld hebben. De viering zal `s middags worden opgenomen en kan dan `s avonds vanaf 22.30 uur online meegevierd worden via deze link: Online diensten of via Kerkdienst gemist

Thema van de viering is ‘Geef licht!’ ‘Het mooie van dit thema is dat het je weghaalt bij somberen over het donker en uitdaagt om na te denken over hoe je elkaar in het licht kunt zetten.

Is dat niet wat God doet en ons gunt in de geboorte van Jezus: hij zet ons in het licht!’ .

Aan de viering wordt muzikaal meegewerkt door Margreeth de Jong op orgel, Lise de Munck op dwarsfluit en een vocaal ensemble onder leiding van Christian Blaha.

Wij ontmoeten u graag online in de Kerstnachtviering!