Actie Kerkbalans – herinnering

Inmiddels hebben al veel mensen een bericht teruggestuurd of
geld gedoneerd voor de actie Kerkbalans. Wij zijn daar blij
mee. Zeker omdat de informatievoorziening niet vlekkeloos
verliep. Misschien is uw envelop nog blijven liggen of uw mail
nog onbeantwoord gebleven. Kom dan in actie voor de
Kerkbalans.

De Nieuwe Kerkgemeente stelt uw gift zeer op
prijs.

Met de Actie Kerkbalans wordt het grootste deel van het werk van de kerk bekostigd. Predikantsplaatsen, pastoraat, activiteiten, beheer en administratie en de kosten die rondom het kerkgebouw worden gemaakt. Uw bijdrage aan de actie Kerkbalans is een vrijwillige bijdrage. Ieders persoonlijke situatie is anders. We hopen dat u allen naar vermogen geeft. Meer informatie: www.nieuwekerkgemeente.nl/kerkbalans