Resultaat actie ‘GEEF GAS’ – Extra steun voor 285 gezinnen !

Onder de naam ‘Geef gas’ heeft een aantal kerken in de gemeente Middelburg  in de afgelopen periode een actie gehouden om gezinnen in de gemeente Middelburg financieel te ondersteunen, nu de gasprijzen stijgen. Huishoudens krijgen korting op de energiebelasting, waardoor de eindafrekening ca 400 euro lager uitvalt. Gevraagd is om, als men dit bedrag niet echt nodig heeft, dat geheel of gedeeltelijk te doneren aan de actie ‘Geef gas’ om op die manier gezinnen met een bijstandsuitkering te kunnen ondersteunen. De opbrengst van de actie maakte het mogelijk om via Orionis Walcheren, 285 gezinnen met kinderen tot 16 jaar in de gemeente Middelburg een extra bedrag van 100 euro te geven. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit resultaat, van harte bedankt.