Actie ‘vakantietas’

Vrijdagmorgen 22 juli zijn we bij de Voedselbank geweest om de vakantietasjes voor kinderen van 3-12 jaar uit te delen.
Voor 110 kinderen was er een fleurig tasje met een boek( gesponsord door de Drvkkery) een spelletje om buiten mee te spelen, een cadeaubon van de Action, iets lekkers om uit te delen en dit keer ook een voucher van 2nd Chance : een winkel van de Speelgoedbank in Vlissingen.

Er waren ook een paar kinderen meegekomen en het was extra leuk om aan hen de tas te geven. Ze waren er zichtbaar blij mee! Enkele dagen eerder waren er al tasjes uitgedeeld bij het AZC in Middelburg. Ook daar veel blije gezichten.

We kijken terug op een geslaagde actie die voor het vierde jaar georganiseerd werd door de diaconieën van de Koorkerk, de Kruiskerk, de Gasthuiskerk ,de Dorpskerk van St.Laurens en de Nieuwe Kerkgemeente.
Margreet de Muijnck en Andrea van der Vegt