Lange Jan Project 18 augustus

In het kader van het Lange Jan project vinden iedere donderdag een aantal activiteiten plaats in en rond de Abdijkerken.

Vanaf 12:30 is de koffiehoek geopend

13:00 uur: Meditatief moment 18 augustus. Het meditatief moment wordt verzorgd door Anke van Noppen. De titel van haar lezing is: ‘Onderwijzen, met de nadruk op wijs’;. Muzikale omlijsting door Maria Huisman en Maarten Janse.

Vanaf 13:30 Kerkenpad. Met een enthousiaste kerkenpadgids bezoekt u diverse kerken en de synagoge in Middelburg (tot eind augustus)

15:00 uur: Miniconcert 18 augustus . Het miniconcert wordt verzorgd door door Jan Wisse op orgel.

De expositie “Tuin” in de torenvoet van de Lange Jan is te bezoeken van t/m 11 september. Openingstijden: ma-vr 11.00 – 17.00 uur, za-zo 13.00 – 17.00 uur.

Ingang is steeds via de Wandelkerk, via het kleine poortje links van de Lange Jan.

De toegang is vrij, er is wel een collecte bij de uitgang.