Levende kerststal – Kerststalletjes tentoonstelling

Organisatietalent gezocht! 
Het klinkt nog ver weg, maar de voorbereidingen van Kerstevent ‘de levende kerststal’ in het Hofje zijn al in volle gang. In het weekend van 16, 17 en 18 december zal er weer een levende kerststal zijn in het Hofje. Daarom heen zullen er diverse activiteiten zijn waaronder een lichtjestocht op vrijdagavond 16 december voor jong en oud. Voor nu zijn we opzoek naar mensen die:
– Willen helpen met het geheel te organiseren.
– Het uitzetten en opbouwen van de route.
Mocht u willen helpen of wilt u/jij meer info over de lichtjestocht? Bel of mail met Wilco Meijer, 06 55144211 of mail naar wilcomeijer@gmail.com
Helpt u/jij mee?

Oproep voor een show van kerststalletjes in het ‘t Hofje
Dit jaar organiseren wij als werkgroep een kerstevent in het ‘t Hofje. We hebben het idee om met kerststalletjes van gemeenteleden een leuke tentoonstelling te organiseren. Daarom doen we wij deze oproep. Beschikt u over een leuk kerststalletje en wilt u deze tijdelijk ter beschikking stellen voor de kerststallententoonstelling in het ‘t Hofje, van harte welkom? Wij gaan van alle kerststalletjes een sfeervolle opstelling maken. Het bezichtigen van deze gezellige kerststalletjes is mogelijk vanaf vrijdagavond tot zondagmorgen in de grote zaal van ‘t Hofje. In verband met het afgeven van de kerststalletjes, graag van tevoren aanmelden. Dit kan via de mail naar Johan Katsman:
jkatsman1950@kpnmail.nl. Mobiel: 06 57 10 84 73
Na het kerstevent kunnen de kerststalletjes weer worden opgehaald. We hopen op een interessante opbrengst. Namens de voorbereidende werkgroep hartelijk dank voor uw medewerking.
Johan Katsman en Gauke Wijmenga