Goede-doelen-markt 3 december

“Het gaat er niet om wat je geeft, het gaat om de aandacht voor elkaar!!!”

Dat is het uitgangspunt van het ‘Engelenproject’van de Nieuwe Kerkgemeente. De engelen zijn vanaf vorige week op pad gestuurd om elk weekend een gemeentelid met een kleine attentie te verrassen en te bemoedigen. Om de engelen van voorraad te voorzien wordt er zaterdag 3 december a.s. van 10.00 tot 16.00 uur een markt georganiseerd. Daar kan iedereen, niet alleen de engelen, een leuke kleinigheid kopen voor zichzelf of voor anderen: engeltjes, engelenkaarten, kaarsen etc. De opbrengst is voor een groot aantal goede doelen, waaronder Terre des Hommes, KiKa, Dorcas, Speelgoedbank, Diaconie en organisaties voor Sri Lanka, Oekraïne en Roemenië.

De goede-doelen-markt wordt gehouden in het Hofje onder de Toren, ingang Nieuwe Kerkgang.

Let op: Er kan alleen met contant geld worden betaald.