Leeskring Etty Hillesum: informatiebijeenkomst 17 februari

Eind 2022 verscheen ‘Etty Hillesum, het verhaal van haar leven’. Een prachtige biografie geschreven door Judith Koelemeijer. Het boek roept vragen op en zet aan tot nadenken. Voor ieder die belangstelling heeft, start het Etty Hillesum Huis binnenkort een leeskring waarin het boek centraal staat. De vraag wat zij nu nog voor ons betekent komt dan zeker aan de orde. Om aan te sluiten bij de wensen van de deelnemers is er een informatiebijeenkomst. U bepaalt daarna of u zich wilt inschrijven.

Datum informatiebijeenkomst: Vrijdag 17 februari tussen 16.00 – 17. 00 uur

Plaats: Etty Hillesum Huis, Molenwater 77 Middelburg.

Meer informatie en opgave (niet verplicht): info@ettyhillesumhuis.nl

Deelname aan de bijeenkomst op 17 februari is gratis.