Gemeentemaaltijden Hoeksteen – Nieuwe Kerkgemeente Middelburg

Gemeentemaaltijden Hoeksteen

Vanaf 26 september beginnen we aan het 13e seizoen van de gemeentemaaltijden in De Hoeksteen.

De kookgroep is er al die jaren in geslaagd een gevarieerd menu aan te bieden, dat in een gezellig gemaakte ruimte wordt opgediend. De gemeentemaaltijden bieden een prima gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er ook een ander, zorgzaam, contact tussen de gasten ontstaat. Heel bijzonder.

Alle leden van de Nieuwe kerkgemeente zijn van harte welkom om deel te nemen en u mag ook best uw buren of kennissen hiervoor uitnodigen.

Iedere laatste dinsdag van de maand zal er een gemeentemaaltijd in de Hoeksteen worden georganiseerd, zie hiervoor ook de agenda items op deze website.

De avonden beginnen om 17.30 uur en duren tot ongeveer 19.30 uur. Wel één week van tevoren aanmelden.
Informatie en aanmelding bij:
Cora van Dijk, tel. 628929, 101gvandijk@gmail.com of
Didi van Loon, tel. 625526, didi.vanloon@hetnet.nl