Hemelsblauw

Foto kinderkoor

Hemelsblauw is een koor voor jongens en meiden van ongeveer 7 tot en met 14 jaar. We oefenen elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur samen met onze dirigent Petra Wagemaker. We treden regelmatig op in kerkdiensten en bij diverse andere gelegenheden. Ook werken we soms mee aan grotere uitvoeringen zoals de Matthäus Passion.

Lijkt het je leuk om mee te zingen in ons koor?
Je bent van harte welkom om eens een paar keer te komen kijken bij een repetitie!
We oefenen op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in De Hoeksteen, Roozenburglaan 22 in Middelburg.
Heel soms is er een wijziging in dag/tijd, dus wil je komen kijken dan kun je het best vooraf even vragen of de repetitie doorgaat.
Je kunt hiervoor mailen naar: hemelsblauw@pgmiddelburg.nl.

Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van het kinderkoor.
We vragen alleen om zelf een zwarte map aan te schaffen, om tijdens optredens de muziek in te doen.

Zomervakantie

Na een druk seizoen houden we nu vakantie! De eerste repetitie na de zomer is op dinsdag 29 augustus. Tot dan!

24 sept. 10.00 Kerkdienst
Medewerking aan een dienst van de PKN Serooskerke
8 oktober 10.00 Kerkdienst
Medewerking aan een dienst van de PKN Vlissingen in de Sint Jacobskerk
4 nov. 19.30 ‘The armed man; a mass for peace’, Karl Jenkins
Opnieuw samenwerking met de Vlissingse Oratorum Vereniging: Hemelsblauw werkt mee aan deze indrukwekkende uitvoering in de Sint Jacobskerk te Vlissingen.

Uitnodigen optreden

De Protestantse Gemeente Middelburg is de thuisbasis van ons koor.
We zingen ook graag in andere kerken en tijdens bijeenkomsten die passen bij het karakter van ons koor.

Wilt u Hemelsblauw uitnodigen?
Dan verzoeken we u contact op te nemen met dirigent Petra Wagemaker: hemelsblauw@pgmiddelburg.nl.