Interieurfonds

De kerkrentmeesters van de Nieuwe kerk Gemeente gaan de komende tijd actie voor het interieurfonds van de Nieuwe Kerk. Welke actie leest u in onderstaande toelichting.

Via deze link Interieurfonds bestellijst kunt u een bestel- en/of deelnameformulier opvragen. Wij hopen dat u er gebruik van maakt en het inlevert in de doos van het interieurfonds achter in de kerk.

Stoelen
De stoelen in de Nieuwe Kerk zijn ruim 20 jaar oud en zijn intensief door het gebruik versleten. De vier honderd zwarte stoelen zijn kapot en niet meer te repareren. Daarom is er besloten om 750 nieuwe stoelen te kopen van één soort. In ruil voor gebruik bij belangrijke evenementen koopt de Provincie Zeeland 30% stoelen.

Sponsort u er één of meer á € 100,- per stuk?

Lampen
Onze lampen gebruiken veel energie en gaan maximaal maar een jaar mee. Tevens kosten ze meer dan € 10,- per stuk. Tijd voor een duurzame investering. Sponsort u een lamp á € 25,- euro?

Zonnepanelen
Wij kunnen wat elektriciteit betreft energieneutraal worden. Wij hebben een goot dakoppervlak op het zuiden, dat vanaf de straat niet zichtbaar is. Daar kunnen heel veel panelen op. Sponsort u een paneel á € 250,- euro?

Kerkradio/kerktelevisie en geluidsinstallatie
We hebben camera’s geplaatst en verzorgen uitzendingen en zorgen dat de geluidsinstallatie goed onderhouden wordt. Een kostbare zaak. Geeft u een bijdrage hiervoor?

Wijn en koffie
In samenwerking met de Wereldwinkel geven we koffie en wijn uit met het logo van de Nieuwe Kerk erop. Een dubbel goed doel. Koopt u uit betrokkenheid met de actie wat? (dozen met 6 flessen wijn of dozen met 10 pakken koffie worden thuisbezorgd indien gewenst)

Geeft u liever direct een bijdrage aan het interieurfonds stort dan uw gift op rekeningnummer
NL39RABO 03737 2524 t.n.v. Protestantse Gemeente Middelburg o.v.v. Interieurfonds.