Koffie&Co – Nieuwe Kerkgemeente Middelburg

Koffie&Co

…..een nieuwe activiteit vanuit de werkgroep Vorming en Toerusting.

We kennen elkaar niet!”. Het is een veel gehoorde opmerking nu we al een jaar samen één gemeente zijn. De taakgroep Vorming & toerusting heeft het initiatief genomen om daar op een eenvoudige manier wat bij te helpen.

Zoals de naam al zegt: niks ingewikkelds, gewoon gezellig samen koffiedrinken!!

“ In de maand maart liggen er lijsten in de Nieuwe Kerk waarop gemeenteleden aan kunnen geven of ze bij iemand op de koffie willen of dat ze iemand willen ontvangen. Op zondag 25 maart worden de ‘ontvangers’ en de ‘bezoekers ‘aan elkaar gekoppeld. Dan gaan gemeenteleden na de dienst bij elkaar op de koffie/ thee!
In alle kerken is er een ‘koppel-team’ samengesteld die de gemeenteleden van de twee lijsten aan elkaar gaat koppelen.

Hartstikke leuk toch? Er zullen vast heel verrassende gesprekken ontstaan; en de mede-gemeenteleden die u altijd in de kerk ziet, maar waar u altijd ‘alleen maar’ ’goedemorgen’ tegen zegt blijken misschien wel hele leuke gesprekspartners!!
We wensen u een gezellige koffietijd. En laat ons weten wat u er van vindt?

Mocht u vragen hebben of opmerkingen dan kunt u terecht bij Margreet Bezemer. Taakgroep Vorming & toerusting