Youth Alpha

Onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad van de christelijk gereformeerde kerk geeft Elain Kouwer een Alpha Youth cursus in Middelburg. Dit is een interkerkelijke cursus waar alle jongeren vanaf 15 tot en met 25 jaar oud welkom zijn!
Meer informatie over de cursus en een uitnodiging staan hier onder.

Vraag jij je ook wel eens af of God wel echt bestaat?

Of heb je andere levensvragen waar je mee worstelt? Of zou je graag je vrienden en/of vriendinnen iets willen meegeven over het Christelijke geloof? Iedereen tussen de 15 en 30 jaar nodigen wij van harte uit voor de Youth Alpha Cursus in Middelburg! Wij zullen ervoor zorgen dat ook de jongeren die God nog niet kennen zich welkom zullen voelen. Vanaf vrijdag 19 januari a.s. gaan wij tien vrijdagavonden achter elkaar in gesprek met elkaar over belangrijke levensvragen. Een open gesprek waarin geen goede antwoorden zijn, maar samen zullen we nadenken en gedachtes uitwisselen. Wij vinden gezelligheid erg belangrijk en daarom beginnen we deze avonden om 18.30 uur met een maaltijd die voor ons wordt verzorgd. Deze avonden kosten je geen geld en geven je vaak nieuwe vrienden en veel gezelligheid en soms ook antwoorden op vragen.
Twijfel je nog?
Geen probleem. 19 Januari is het de ‘kick off’ en mag je ook gewoon eenmalig komen kijken of het wat voor je is. Vanaf 18.30 uur ben je welkom, adres; Verwerijstraat 51 in Middelburg.
Voor vragen of aanmelden: yamiddelburg@hotmail.com of app of bel Elain Kouwer (0614424778)