De kerk draait door

Onder de noemer ‘DKDD’ komen wij – een groep in de leeftijd van ongeveer 25 tot 40 jaar –  één keer per maand bij elkaar om te praten over allerlei zaken rondom het geloof. We verdiepen ons in diverse thema’s. Zo hebben we afgelopen jaar elke keer een andere Bijbelse stad besproken, maar ook thema’s als duurzaamheid, de Katholieke kerk en evangelisatie zijn al voorbij gekomen. Ook hebben we de moskee en synagoge bezocht. Daarnaast organiseren we een nieuwjaarsborrel in januari en een barbecue in de zomer. Heb je interesse? Kom gerust een keer kijken!

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of met de scriba (scriba.nkg@pgmiddelburg.nl), dan komt het bericht vanzelf bij de juiste persoon terecht.