Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eetcafé ‘Doelbewust’

11 januari | 17:30

25Euro

Op donderdag 11 januari 2018 is er in ’t Hofje een Eetcafé voor het goede doel, deze keer voor Stichting ‘Het Koningshuis’ in Vlissingen.
In ‘Het Koningshuis’ in de Kasteelstraat wordt het gebundelde christelijke vrijwilligerswerk van Sta op Zorg (verslavings- en psychische problemen), van MGB (psychische problemen) en van Vispoort (voedseluitreiking) in het voormalig pand van de CGK gerealiseerd. De bestuursleden van Het Koningshuis vertegenwoordigen deze drie organisaties en doen dit vrijwilligerswerk met passie vanuit de liefde voor Jezus en voor de naasten.
Het Eetcafé-team is bereid deze avond ‘Het Koningsmaal’ te verzorgen. Dit betekent een heerlijk drie-gangen diner incl. 2 glazen wijn en koffie/thee toe. Inloop vanaf 18.30 uur. Start maaltijd 19.00 uur. De kosten bedragen € 25,—pp. Steun het werk van St. Het Koningshuis en geeft u zich uiterlijk 8 januari op via e-mail sameneten@zeelandnet.nl, bij Trieneke Raffenberg (625805, na zes uur) of bij Joke Aarnoutse (636185) o.v.v. ‘Koningsmaal’, naam, aantal personen en telefoonnummer. Het belooft een mooie avond te worden. Iedereen is welkom. Maximaal 40 personen!

Gegevens

Datum:
11 januari
Tijd:
17:30
Kosten:
25Euro