Erediensten in coronatijd

laatst bijgewerkt: 18 september

Met vreugde en dankbaarheid heeft de kerkenraad besloten dat met ingang van zondag 12 juli de erediensten voor meer mensen toegankelijk zullen zijn dan de maanden daarvoor. De kerkenraad acht dit verantwoord gezien de verruiming van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

Toevoeging 18 september: ’50 min diensten’

Reserveringssysteem

Sinds 1 juli 2020 is zang als onderdeel van godsdienst en levensovertuiging weer toegestaan, mits de RIVM-richtlijnen worden opgevolgd. Dat houdt onder meer in dat registratie van alle kerkgangers verplicht is. Er wordt daarom gewerkt met een reserveringssysteem. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vraag en antwoord

Gezondheid

Jeugd en jongeren

Praktische vragen

Tot slot

Komt u er met bovenstaande informatie echt niet uit, dan kunt u contact opnemen met de beheerders van het reserveringssysteem via e-mail of bellen naar 618697.