Kerkdiensten zijn terug te kijken voor de volgende vierplekken:

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom het niet mogelijk is de kerkdienst op zondagochtend bij te wonen: ziekte of ouderdom, gezinsomstandigheden, werk of vakantie. Er zijn verschillende manieren om een dienst dan ‘live’ of later op een door u zelf gekozen tijdstip op een andere plaats te beluisteren en/of bekijken.

Met een computer, via de website kerkomroep.nl
Hier kan bij de kerkdienst gekozen worden voor ‘Video afspelen’ om een opgenomen dienst af te spelen. Voor het weergeven van de live uitzending zoekt u de dienst op de Kerkomroep website en klikt u op ‘kijken’ of ‘luisteren’.

Via een iPad of Android tablet of smartphone met de Kerkomroep app

Installeer de Kerkomroep app. Deze vindt u voor Android apparaten in de Play Store of voor Apple apparaten in de App Store. Start de Kerkomroep app en volg de instructies.

Eerste keer:

Volgende keren:

Als op een Android apparaat geen beeld wordt getoond bij het afspelen van dienst uit het archief, tik dan rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies Instellingen. Bij Geavanceerd, onderaan het scherm, een vinkje zetten bij ‘Alternatieve methode voor afspelen video archieven’. Via de ‘Terug’ toets teruggaan naar het vorige scherm.

Op een televisietoestel
Als u thuis Wi-Fi heeft (draadloos internet) en een televisie met een HDMI-aansluiting, is het mogelijk om de diensten op uw televisietoestel te bekijken. Er kan een speciale box op uw televisietoestel en uw WiFi- of bedrade netwerk worden aangesloten. U kunt de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken om de kerkdienst te volgen. De stick moet eenmalig aangeschaft worden, er zijn geen abonnementskosten. De kosten zijn ongeveer 60 euro. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de scriba.

Met een Kerkwebradio
De Kerkwebradio (KWR) is een kastje dat via een telefoonlijn of internetverbinding werkt en waarmee kerkdiensten beluisterd kunnen worden. De KWR kost 25 euro per kwartaal. Via de telefoonlijn geeft deze ontvanger momenteel veel storingen. Er is een mogelijkheid om deze aan te sluiten op een kastje dat van het mobiele netwerk gebruik maakt. Hiervoor is een extra abonnement van 10 euro per maand nodig. Meer informatie is te verkrijgen bij het kerkkantoor van de PGM of bij de heer Corstanje, tel 629448. Heeft u de beschikking over draadloos internet (WiFi), dan is het aan te raden om een van de andere genoemde mogelijkheden te gebruiken.