Aanmelden vacatures

De taakgroep communicatie is gevraagd te helpen bij het werven van vrijwilligers voor de vele taken in de Nieuwe Kerkgemeente. Met ingang van juni 2019 zal er een gezamenlijke ochtenddienst worden gehouden in de Nieuwe Kerk. Omdat we van drie vierplekken naar één vierplek gaan, zal er een wijziging optreden in het aantal vrijwilligers wat nodig is. Soms zullen meer mensen nodig zijn (bv kosters in de Nieuwe Kerk), soms zijn er minder vrijwilligers nodig.

Gelukkig zijn veel vrijwilligers bereid om zich ook in de nieuwe situatie in te zetten. De veranderingen geven ook de mogelijkheid aan vrijwilligers om hun talenten ergens anders in de gemeente in te zetten.

De taakgroep communicatie wil de overige taakgroepen en werkgroepen/commissies helpen bij het werven van vrijwilligers. Dit zal bestaan uit:

De taakgroep communicatie ontvangt graag via onderstaand formulier van iedere commissie/taakgroep een overzicht van de vacatures met een korte taakomschrijving, inschatting van de tijdbelasting en contactpersoon waarmee geïnteresseerden contact kunnen opnemen.

In de loop van februari/maart zullen we contact opnemen over de vacatures en hoe we deze goed onder de aandacht van de wijkgemeente kunnen brengen.