Podcasts 40-dagentijd

In de 40-dagentijd publiceren we wekelijks podcasts.

U kunt zich daar ook op abonneren zodat u, steeds wanneer er in de 40-dagentijd weer nieuwe podcasts zijn, een mailberichtje krijgt.

In de Veertigdagentijd volgen we Jezus op weg naar Jeruzalem, naar het kruis. Hij ontmoet mensen, gaat met mensen in gesprek. Hij inspireert mensen, is kritisch. Wat verbindt deze mensen aan Jezus of wat vervreemdt hen juist van hem?

Een tiental leden van de Nieuwe Kerkgemeente hebben zich verplaatst in een personage uit het Nieuwe Testament in hun ontmoeting met Jezus. De teksten die zij schreven, zijn te beluisteren in de podcast voor de 40-dagentijd van dit jaar. Prachtige en indrukwekkende verhalen over de vrouw van Pilatus, Herodes, de eigenaar van de ezel, Martha en mensen op weg naar Jezus en hun betekenis voor vandaag. Elk verhaal is zo een ontdekkingstocht geworden die ons verrast door de ontmoeting met Jezus vandaag.

Net als vorig jaar zijn deze podcasts voor de 40-dagentijd wekelijks te beluisteren. Dit jaar bieden we vanaf 2 maart een of twee podcasts per week aan. In deze podcast horen we een verhaal over een persoon uit de tijd van Jezus en die hem heeft ontmoet, door de ogen van iemand van nu.

Wilt u reageren op de podcasts? Stuur een mailtje aan vormingentoerusting@nieuwekerkgemeente.nl

11 t/m 17 april 2022

Pilatus