Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop huispaaskaars maken

27 maart | 20:00 - 21:30

Evenals vorig jaar bieden we ook dit jaar weer een workshop huispaaskaars maken aan. Deze workshop vindt plaats op woensdagavond 27 maart, van 20.00-21.30 uur, in de Herberg van het Hofje. Deelnemers krijgen te voren via de mail alvast een stukje informatie aangereikt met o.a. voorbeelden van symboliek die je op de kaars aan zou kunnen brengen. Stukje inspiratie om een eigen ontwerp te maken.
Op de avond zelf vertellen we kort iets over de achtergrond van de Paaskaars en de lichtsymboliek, en leggen we uit op wat voor manieren je zelf je kaars van symbolische voorstellingen kunt voorzien (kaars beschilderen of met was je ontwerp op de kaars aanbrengen). Desgewenst kunnen we ook nog helpen met het maken van een ontwerp. Denk niet te snel: dit kan ik niet, met elkaar komen we er heus wel uit!

Begeleiders: Marja de Waard en Chris Kors
Aanmelden kan tot uiterlijk 24 maart: E. chris.kors@nieuwekerkgemeente.nl, T. 06-28206798
Kosten: afhankelijk van waar je voor kiest: zorg je zelf voor de kaars of kopen wij die voor je in? Wil je de kaars beschilderen of wil je liever werken met was? Als richtbedrag voor wanneer wij zorgen voor kaars en materialen: ca. €20,-

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

’t Hofje
Walgang 2
Middelburg, Zeeland Nederland
+ Google Maps